Egy kocka SX-e

Mikor fog ez újra mozogni !?

Gyorsbejegyzés 001

2013.09.15.

Számel Szabolcs

Ezek az ún. gyorsbejegyzések valamivel gyakrabban lesznek, mint az erdeti tartalmasabb bejegyzéseim. Az adott nap, vagy az elmúlt pár nap történéseit mutatják be pár mondatban, egy két képpel mellékelve.

Az utóbbi napokban megérkeztek az említett szilentek a hátsó segédkeretbe. Az előző bejegyzésben írtam, hogy két szilent után maradt egy vaskarika még, amit elkell majd távolítani. Ez nem teljesen fedi a valóságot, az én esetemben mind a négy szilent helyén még van egy keret, + kettőben van még egy kis felesleges anyag amit ki kell vágni. 

 

 

Valamint úgy döntöttem, hogy ha már a kocsi darabokra van szedve, akkor az összes csavart elküldöm cink bevonatra. Így nem azok az otromba rozsdás sz*rok kerülnek majd vissza. Pár csavar már el is készült, íme az eredmény.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szamel.blog.hu/api/trackback/id/tr105515200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása