Egy kocka SX-e

Avagy mikor egy programozó autót épít!

Leírás:

A blog témája egy Nissan 200sx S13 típusú gépjármű teljeskörű felújítása és saját ízlés szerint való módosítása bár népszerűbb a tuning kifejezés.

Mostmár az Instagramon is !!!

Költségvetés mérő:

9356€

Youtube csatorna:

Nézztek el ide is

 

 

 

SXSzombat 13: Küszöbtoldatok és motortér és beltér és...

2017.05.30.

Számel Szabolcs

Nah eltelt megint egy kis idő, még élünk és az SX is halad lassan mint mindig.


Az első dolog ami a legutóbbi bejegyzés után elkészült a küszöbtoldatok kettéosztása volt. Erre azért volt szükség, hogy a kocsi eleje továbbra is szétszedhető maradjon, és ne kelljen szegecseket lefúrni. Így simán lecsavarozható marad az első sárvédő ahogy eddig.

 

BimmerPéntek 2: Amit eddig cserélni kellett

2016.09.02.

Számel Szabolcs

Eljött a tavasz, a dájlikárral is foglalkozni kellett kicsit: kerékcsere, nyári ablakmosó folyadék, stb. amit ilyenkor illik. Lett egy ilyen kulcstartója is:
502.jpg
Na de a tél folyamán előjött pár meglepetés is. Amit már a tél folyamán észrevettünk az a brutális koppanó zaj, ami a difitől érkezett szinte minden váltásnál. Először azt hittem a difi kopott ki az évek során, és a fogaskerekek csattanása ad ki ilyen zajt. Később mikor épp a nyári garnitúrát raktam fel a kocsira, volt alkalmam befeküdni alá. Meg is lett a zaj forrása

BimmerPéntek 1: Új családtag

2015.10.09.

Számel Szabolcs

Új típusú bejegyzés egy új típusnak amellyel nemrég bővült kicsiny de annál igényesebb autóparkunk. 

Az egész onnan indult

SXSzombat 12: Szombat nem szombat de itt egy bejegyzés!

2015.08.31.

Számel Szabolcs

Legutóbb ott fejeztük be, hogy el kell készítenem a csöves lökhárítót, majd befejezni a kocsi hátulját. Ez mind meg is történt. Most ott tartunk, hogy a sofőr oldali ajtót kell rendbe tenni. De haladjunk szép sorjában. 

468.jpg

Nem haladtam olyan gyorsan, mint szerettem volna,