Egy kocka SX-e

Mikor fog ez újra mozogni !?

Tűz és jég

2013.09.06.

Számel Szabolcs

Na szóval miután darabjaira szedtük a kasztnit, elkezdtem eltávolítani azokat a részeket, amelyek már menthetetlenek voltak, vagy éppenséggel már lyuk tátongott a karosszérián. Mikor letettem a flexet, édesapám halkan megkérdezte nem lehet-e esetleg szerezni inkább egy új karosszériát valahonnan.

Úgy éreztem nem viccel, tényleg elég lyukacsos maradt a padlólemez, a motortér, a csomagtér, lényegében minden. De gondoltam, ha már nekikezdtem és van otthon minden ami kell, miért ne javitsuk meg ezt?! Mellékesen jegyezném meg, hogy még életemben nem heggesztettem autókarosszériát. De bátran álltam neki a lakatosmunkálatoknak.

Fékek, difi stb.

2013.09.03.

Számel Szabolcs

A fékekkel úgy voltam, hogy az autóval jóformán pár kilómétert tettem csak meg eddig, azt is jeges havas úton összevissza állított geometriával. A fékek hatásfokát vagy azt, hogy megfelelnek-e a kocsira nemigazán tudtam kipróbálni. Ezért úgy döntöttem, hogy jelenleg meghagyom az eredeti tárcsákat és féknyergeket egy kisebb felújítást követően. Majd idővel, ha bebizonyosodik, hogy elkél a kocsi alá valami komolyabb fékrendszer majd akkor váltok.

Fékek kb. ilyen állapotban voltak mikor lekerultek a kocsiról.

süti beállítások módosítása