Egy kocka SX-e

Mikor fog ez újra mozogni !?

9. bejegyzés: Várni kell, várni kell

2015.01.17.

Számel Szabolcs

Na egy jó ideje nem jelentkeztem már, mivel kb karácsony óta nem is volt időm a kocsin dolgozni. A hetekben édesapámat is elkapta az ihlet és pár napot a garázsban töltött. Komolyan mondom irigyeltem, hogy most neki van ideje dolgozni a kocsin nekem meg nincs. A meló meg a suli együtt nem hagy egy kis szabad időt sem. Ezér Januárban nemtudok a kocsin dolgozni. Viszont intézkedek ezerrel és lesz pár újdonság februárban. Na de visszatérve a kocsihoz, faterom ez alatt a pár nap alatt eltávolította szinte az összes alvázvédőt/durva rozsdát a kocsi aljáról. Hálás vagyok és ez úton is köszönöm neki mert tudom, hogy szar meló. De ez is megvan, viszont még mindig van mit hegeszteni. Szar dolog de így van, még a egész eleje vár rám meg egy hátsó sárvédő. Ja meg + az új üléseket is bekell faragni. Az alvázzal kapcsolatban beszereztem pár üveg Korant-ot, ezt ajánlották többen is, hogy drótkorongozás után ez a legjobb.

Februárban jövök az új infókkal, képekkel stb. Mivel úgy látom nagyon elvagyok maradva valószinűleg ejeleken át fogok dolgozni a kocsin február első hetétől kezdve. Szal lehet lesz videó is. Addig is bármi történik a Facebookon ott lessz.

A bejegyzés trackback címe:

https://szamel.blog.hu/api/trackback/id/tr726998433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása