Egy kocka SX-e

Mikor fog ez újra mozogni !?

3. bejegyzés: Lakatolás és valami egy Imprezából

2014.06.15.

Számel Szabolcs

Újdonság az nincs sok sajnos, de jobban halad a projekt mint eddig, mivel eddig szinte nem is haladt. Valljuk be ezt azért nem nehéz felülmúlni. A jövő héten szeretném vissza tenni az első gátló tartóját. Már előkészítettem a cuccokat, az első nyulványt is meghegesztettem ami el volt válva a karosszériától. Valamint lecsiszoltam a motortér azon részét, amelyhez később nehézkes lesz a hozzáférés.

Időközben készülnek apróságok is, most jelenleg az ablakmosó rendszer motorjai lettek felújítva.

194.jpg

Hogy mi kerül egy Imprezából az SX-be? ...

A héten sikerült beszereznem két sportülést egy 96-os Subaru Imprezából. Igaz kicsit magasabb az alaphelyzetük, de majd átalakítjuk, hogy megfelelő legyen az alapmagassága. Sokkal jobb a tartásuk így elsőre, újra lesznek kárpitozva bőr és alcantara kombinációval, ahogy a kocsi egész belseje is.  

192.jpg

193.jpg

Címkék: javítás 200sx 2014 ülések lakatolás

A bejegyzés trackback címe:

https://szamel.blog.hu/api/trackback/id/tr566299399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása